top

Waxing 3Waxing1
 
 
Brazilian Waxing - Harsen
 

In mijn salon kunt u terrecht voor alle denkbare harsbehandeling uitgevoerd met de beste harsproducten door een echte professional. Ook bied ik de populaire brazilian wax behandeling aan.

Drempelvrees is absoluut niet nodig, alles gebeurd in een ontspannen sfeer en uw privacy is gewaarborgd. Ik neem alle tijd om er zeker van te zijn dat u zich comfortabel en op uw gemak voelt en daardoor het allerbeste resultaat krijgt.

 

Waarom harsen?
Scheren laat de wortels intact, waardoor je haar met stoppels terugkomt. Met harsen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Tevens komt het steeds zachter en in minder mate terug. Door het gebruikt van de beste soorten hars en mijn jaren lange ervaring is je huid binnen de korte keren superglad en zijdezacht.

 

Welke mogelijkheden?
Alle haargroei op het lichaam kan verwijderd worden met harsen. In mijn salon kunt u terecht voor iedere wax behandeling van lichaam of gezicht, zoals benen, oksels, bikinilijn en haargroei op het gezicht. Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor de populaire Brazilian Wax behandeling. In de prijslijst kunt u alle harsbehandelingen met de daarbij horende prijzen terugvinden. 

Heeft u specifieke wensen of vragen dan kunt u uiteraard ten alle tijden contact opnemen.

 

Brazilian Waxing
Bij Brazilian Waxing wordt al het haar rond en op de schaamlippen weg gehaald, net als het haar tussen de billen. Het haar op de venusheuvel kan naar wens worden verwijderd, hierbij zijn allerlei variaties mogelijk:

brazilian-harsen
 
 
Harsen, wat gaat er gebeuren?
 

Eerst zal ik de huid ontsmetten. Hierna zal ik de huid insmeren met een dun laagje olie, waardoor de hars alleen aan het haar kleeft, en niet aan je huid. Afhankelijk en het type huid wordt de juiste hars gekozen. De hars wordt aangebracht met spatels en vervolgens wordt de hars in snelle handbeweging van de huid getrokken. Dan breng ik een lotion aan die de huid kalmeert en hydrateerd.

 

Wij adviseren om geen geparfumeerde producten direct na de behandeling te gebruiken om irritatie te voorkomen. Eenmaal per week scrubben houdt de huid zacht en voorkomt het ingroeien van haartjes. 

 

Waxing 4

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Enkele tips:
 
- Scrub je huid 24 uur voor de waxbeurt zodat je haartjes alvast wat meer rechtop gaan staan en het harsen gemakkelijker verloopt
- Gebruik 24 uur voor het harsen geen producten met vette oliën of bodymelk. 
- Houd er rekening mee dat de haartjes niet te lang, maar ook niet te kort mogen zijn voor een goede waxbeurt. Ideaal is een halve à één centimeter: het waxen zal   niet alleen minder pijnlijk zijn, maar ook gemakkelijker verlopen met meer grip en met minder kans op afbrekende haartjes.
- De eerste 48 uur na een waxbeurt blijf je liever uit de natuurlijke of kunstmatige zon. Kan je dit niet vermijden, kies dan een zonneproduct met een hoge beschermingsgraad.